En sedlärande berättelse om online-shopping

Det är farligt att handla online. Jag har varnat för det förr. Så här illa kan det gå:

eld1

The forgotten beasts of Eld är en fantastisk bok. Den är, ungefär, dubbelt så bra som omslaget är fult. I en bokhandel så skulle jag ha dragit mig in i det längsta från att köpa en bok med ett så ugly omslag. Tyvärr verkar alla utgåvor av Eld ha lika ful omslag. Kolla här bara. Så i det här fallet får jag väl finna mig att läsa denna fula bok, men det mildrar inte minnet av den smärta jag kände i höstas när jag först packade upp boken ur adlibris-paketet.

3 reaktioner till “En sedlärande berättelse om online-shopping

  1. Jämför Robin Hobbs böcker. Otrooligt bra, men alla tidiga utgåvor är så fula så man skäms. Nu har de i och för sig bättrat sig, så SF-bokhandeln har någon utgåva med enkla, trevliga omslag.

    Men förresten, hur bra är ”dubbelt så bra som omslaget”? Det verkar inte säga så mycket… ,-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s