Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Djupanalys av Stieg Larssons ”Luftslottet som sprängdes”

luftslottetDen här boken suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger.

 1. Profilbild för L.

  men..
  jag tyckte att redan första boken sög? 😉

  1. Profilbild för Magnus Edlund

   Första boken var den bästa, L. I say no more.

 2. Profilbild för walium

  Yes! Jag har undvikit att läsa dem i övertygelse om att de suger trots all hype. Bra att mina misstankar bekräftas ytterligare.

 3. Profilbild för Henrik

  Nu förstår jag inte Mange. Kan du inte vara lite tydligare?

  1. Profilbild för Magnus Edlund

   Sorry, Henke, du får läsa mellan raderna.

 4. Profilbild för Johan Anglemark

  Fast boken då? Var den nå bra, eller? Jag fattade inte riktigt vad du tyckte…

 5. Profilbild för Jonas I

  Jag tycker den var rätt bra jag.

  http://www.norrskensoga.se

 6. […] Jan 2: Stieg Larsson, Luftslottet som sprängdes […]

 7. Profilbild för Sandra

  Första boken förtjänar inte all uppmärksamhet den fått. Den andra var helt okej och efter att precis ha läst den första blev den till och med riktigt bra, men den tredje var så seg och händelsefattig. Det är inte alls nödvändigt att ödsla tid på att läsa den, men har man läst de första två så känner man sig tvungen att avsluta vad man påbörjat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *