Djupanalys av Stieg Larssons ”Luftslottet som sprängdes”

luftslottetDen här boken suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger suger.

9 reaktioner till “Djupanalys av Stieg Larssons ”Luftslottet som sprängdes”

  1. Yes! Jag har undvikit att läsa dem i övertygelse om att de suger trots all hype. Bra att mina misstankar bekräftas ytterligare.

    Gilla

  2. Första boken förtjänar inte all uppmärksamhet den fått. Den andra var helt okej och efter att precis ha läst den första blev den till och med riktigt bra, men den tredje var så seg och händelsefattig. Det är inte alls nödvändigt att ödsla tid på att läsa den, men har man läst de första två så känner man sig tvungen att avsluta vad man påbörjat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s