Hos Jordan är konversation en tävling

Néablog har ett huvudet på spiken-inlägg om hur karaktärerna i Robert Jordans The Wheel of Time beter sig. Det är en sån där grej som sätter ord på något som legat och gnagt i ens bakhuvud i åratal. Det är inte ofta jag stöter på sådant, speciellt inte på nätet.

There are some rules about how people in Jordan’s books behave. All people, without exception. Most important of these rules is that if a man is talking to a woman or a woman to a man, the main purpose of the conversation is to score a point of some kind.

[Via Ampersand.]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s