Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

links for 2009-02-17

    1. […] links for 2009-02-17, Pirate Bay, Inte lätt alla gånger, Pirate Bay rättegången – precis vad branschen behöver, Pirate Bay, Pirate Bay, Pirate Bay…, TPB-farsen, Jakten på fildelarna kan börja, En dag fylld av goda nyheter, Den kommunitaristiska staten, Hundarnas Pirate Bay, Lag föder lag, Striden i rätten angår oss., Det där med bevisning, Händelserik dag, Fler pinsamheter, Sent omsider…, Och så har två dagar gått, Blondinhenkes brutala rubrikkommentarer…, 5 Olympic Rings, 2 Gunbarrells & 1 Pubic Hair, Piraterna – hjältar eller fiender?, Rättegången mot Piratbukten – dag 2…, Det kommer fortsätta och fortsätta…, Fördomarna och gangstar, Pirate Bay förvirrar åklagaren, IPRED-stratosfear!, Slaget om fildelningen, Pirate Bay å om att få kopiera cd och film, När åklagaren inte ens kan beskriva brottet …, TPB: Information overload, Finns det så tar man, Pirate Bay, Mininova och Saxen, Rättegången mot TPB: Lite juridiska grejer, Åklagaren backar i åtalet mot pirate bay, Hälften bort på blott en dryg trettondel av tiden, Åklagaren kommer få backa flera steg till, Backa, backa lite till…o lite till…o ÄNNU MER…, Åklagaren fick backa i Pirate Bay målet, Rätten bör ogilla åtalet, Slaget är redan vunnet, Halva åtalet bort, resten innan veckans slut?, Juridiska framgångar för friheten, Åtalet mot Pirate Bay halverat, Är det inte ganska viktigt att sätta sig in i fakta innan man åtalar någon?, Åter på murarna, The Pirate Bay seglar vidare, Delseger för Pirate Bay, Pirater, Saknas kött på benen, Haha! Åklagaren backar!, Skärp dig Kadhammar…, snorungarna sunde och svartholm […]

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *