En missad chans

Åh, vilket missat tillfälle att göra det ULTIMATA rollspelsomslaget, Helmgast! Här kommer lite notes på nya Kult-omslaget till nästa gång:

Man ser för mycket av hennes ansikte. Kan ni inte göra skuggan större och mörkare? Kanske ta bort ögonen helt? Jag vill, som kille, inte ens kunna ana fejan. Mer kedjor i allmänhet! Och kan det inte komma blod från kyskhetsbältet också? Det vore ballt – och realistiskt! Enda tråkiga är att man inte ser hennes ass ordentligt. Eller om det står en kille (maffioso?) med en fet Uzi och typ vaktar henne! Så jävla gryymt!

kult

4 reaktioner till “En missad chans

 1. Jag tycker omslaget är grymt snyggt! Skulle jag vara lite petig så kanske jag hade velat ha lite mer färger än den ljusa jordfärgen, men nu är jag petig. Bilden funkar som den är.

  Jag tycker inte alls att kvinnan/ängeln befinner sig i en direkt undergiven position på det sättet som många kvinnor gjorde på omslagen till skräckböcker och filmer på 70, 80 och 90-talet. Hon skyggar ju inte undan eller är ”vek”.

  Jag gillar verkligen att konstnären har inspirerats av konstnärer som till exempel Klimt. Blicken för tankarna till den som illustratörer målade på folk då modellen var/skulle föreställa vara under opiumrus.

  Jag ser inte alls bilden som sexistisk egentligen. Snarare så är den en nick till romantiken och den gotiska skräcken. Varför måste sensuella kvinnor på bild vara = sexism?
  Jag tycker att man faktiskt har dragit det begreppet för långt om man lägger ribban där.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s