Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Två grejer som inte finns

Trots att det är 2015 så konsumerar jag bloggar och sajter via rss väldigt mycket, och det finns två funktioner som jag saknar i ALLA rss-läsare.

 1. En sammanställning av artiklar som handlar om samma sak. Istället för 15 enskilda inlägg om den nya ”Angry birds”-trailern så får man ett inlägg som säger ”15 sajter du följer har skrivit om/länkat till…” Sen kan man läsa de individuella inläggen om man vill. Tänk en automatisk Omni, där du själv väljer vilka sajter som ska inkluderas.
 2. Många rss-läsare har en trending-funktion där man ser vad som är hett just nu. Problemet är att de alltid visar populära inlägg globalt, när jag vill se vilka inlägg bland de sajter jag prenumererar på – och enbart dem – som läses/delas/kommenteras mest.

Är detta helt omöjligt?

  Ett svar

  1. Profilbild för Johan Nilsson
   Johan Nilsson

   Om du kör Fever på egen server så får du i alla fall något som om jag tolkar dig rätt ligger hyfsat nära dina önskemål. http://feedafever.com

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *