Äventyrsspelsboken

Detta kanske kan vara av intresse för er. Förhandsbeställning öppnar om en halvtimme typ.

image

4 reaktioner till “Äventyrsspelsboken

      1. Jag förstod faktiskt inte riktigt valet av 1987 års utgåva. Tycker att 1991 års regler var mycket bättre, om än krångligare. Just vad det gäller regler så trycker jag generellt sett att rollspelsvärlden har rört sig en rejäl bit framåt. Allt har blivit simplare och bättre. Det fanns väl ingen egentlig värld att tala om på den tiden? Något som jag i mångt och mycket gillar då jag och min rollspelsgrupp i vilket fall gör våra egna istället. Ereb Altor var en ”värld” i dess allra mest lösa mening. Det fanns ökenlandet, skogslandet, det gamla England, osv. Egerkrans bidrag ser däremot riktigt grymma ut.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s