Tack järna

HDa8N6IrJ_BWRhaaoPggSFrjljeEbhsBvAYNKTUrASQ

Jag har i princip slutat skriva om nya crowdfundingkampanjer för svenska rollspel. Inte bara för att de som dykt varit ointressanta för mig, utan för att det kommer så många att jag inte orkar bry mig ens om dem jag jag bryr mig om. Om ni fattar vad jag menar.

Nu måste jag dock göra ett undantag.

Krister Sundelin håller just nu på att försöka dra ihop stålar till sitt nya fantasyspel Järn, och eftersom han tidigare skrivit Västmark – en av mina all time favs – kan jag inte annat än att *squeeee*.

Visst visst, vem behöver ett till fantasyrollspel? Troligen ingen. Det som ändå får mig att vilja ha det här spelet (så fort nästa lön kommer) är att Krille är ett jäkla äss på att konstruera rollspel. Han har en känsla för regler och språk som i princip är unikt bland svenska rpgkonstruktörer, och hans världar är ofta både grandiost storslagna och smärtsamt jordnära.

Mer info hittar ni här.

En reaktion till “Tack järna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s