Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Läst i oktober

Hej allihop! Det här läste jag i oktober:

Hejdå!

  3 svar

  1. Profilbild för Lars Krantz
   Lars Krantz

   Jag älskade den episka biten med Azzarellos Wonder Woman. Jag tyckte även att tecknaren/tecknarna var intressanta och bra. Jag har däremot inte läst den senaste volymen (Volym 4 tror jag). WW dippade lite i Volym 2 rent manusmässigt tyckte jag. Dialogen sänktes flera steg.

   1. Profilbild för Magnus Edlund

    Jag gillar mycket att WW får ett eget universum, så att säga. Inga gästspel av Superman och gänget.

    1. Profilbild för Lars Krantz
     Lars Krantz

     Håller med där. Såg att jag hade fel. Femman har kommit ut nu. Får kanske köpa in mig på de två senaste albumen också.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *