Bokköpstoppets vedermödor upphör aldrig

Idag har två saker inträffat. Två saker som båda kommer att förlänga mitt bokköpstopp med månader. Månader!

Först hände det här:

IMG_9315

Min kompis Veronica kom tillbaka från New York med en present och kommentaren ”Jag vet inte vad det är, men den stod på ‘the staff recommends’-hyllan på McNally Jackson Independet Booksellers”. Okej, det verkar vara en intressant bok. Skoj med present liksom.

Sen inträffade det sjukaste på år och dagar, nämligen:

IMG_7719

Jag sitter på jobbet och får plötsligt ett mejl från vaktmästeriet, ”Du har ett paket att hämta”. Okej, tänker jag, det är säkert något som kommit fel (härom månaden fick jag en stor kartong visitkort tillhörande någon som hette Steve), men går ändå ner och hämtar paketet. När jag öppnar det väntar alltså två hela trilogier om Thomas Covenant – i svensk pocket – och ett handskrivet brev.

Det visar sig nämligen att Kent @Kindtand Johnsen läst om min bokköpsångest – min längtan efter att läsa lite Stephen R Donaldson – och helt sonika skickat sina böcker som en gåva till mig.

Hur jäkla bussig kan man vara egentligen? Det finns hopp för mänskligheten, trots allt. Tack Kent!

(Men mitt bokköpstopp tycks aldrig ta slut; jag har fler olästa böcker nu än när jag började!)

2 reaktioner till “Bokköpstoppets vedermödor upphör aldrig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s