Crowdfundingstider

Ja, det är ju alltid crowdfundingtider numera men här kommer några som jag har spanat in på sistone:

Legend – Rollspelet

Ett fantasyrollspel som utspelar sig i Sverige, idag. Inspirationskällor sägs vara Gaiman, Cirkeln och liknande verk. Det verkar bli mycket saga och folktro, om man får tro illustrationerna. Tyvärr är det lite svårt att avgöra på Kickstartern hur bra det kommer att bli – jag hade gärna sett lite pdf:er ur boken och så – men skaparna är inga newbies, vilket är en stor jäkla fördel.

Jag ger 300 kr.

Privateers – The board game

Ett brädspel där man spelar, ja ni kan ju gissa. Tina Engström och MylingSpel ligger bakom, så än en gång är det inga rookies det handlar om. Jag är egentligen inget stort fan av pirater och sånt tjafs, men det här verkar riktigt intressant och snyggt.

Jag ger 680 kr.

Övrigt

Ytterligare några intressanta crowdfunders som jag av en eller annan anledning inte kommer att ge pengar till, men som kanske intresserar er:

  • En ny version av Paranoia att crowdfundas, men där säger jag pass. Paranoia har aldrig varit min grej riktigt, vilket troligen har att göra med att jag aldrig har spelat det.
  • Som gammal Vampire-spelare är jag även lite sugen på deluxeversionen av Vampire: Dark Agesmen även där låter jag fundingfingret vila. Priset för att få ett fysiskt exemplar av boken är lite väl högt för min smak.
  • Slutligen så hade jag garanterat kastat in 50 dollar för en ny version av Chill – om den hetat Chock och var på svenska. Men nu får det vara.

Har jag missat någon intressant kampanj? Hojta till i kommentarerna i så fall!

2 reaktioner till “Crowdfundingstider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s