Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Drakfilm!

Anne McCaffreys ”Dragonriders of Pern” ska tydligen bli film. Kanske.

DragonridersofPern

  4 svar

  1. Profilbild för Anders Norén
   Anders Norén

   Klassiska eldsprutande drakar är ju bara för balla. Jag älskade ”Drakarnas tid”, eller, tja, älskade är väl lite för starkt för det är ju ingen toppenfilm, men drakarna älskade jag i alla fall. (Filmen hade nog gjort sig bättre som påkostad miniserie.)

   Mina polare tokdissade däremot mig och gick och såg nån krigsfilm i stället.

   1. Profilbild för Magnus Edlund

    Menar du Drakarnas rike? Det … den näst sämsta film jag någonsin sett. =)

    Den sämsta är Good Burger.

    1. Profilbild för Anders Norén
     Anders Norén

     Ja, så hette den nog. Den med Izabella Scorupco. (Den engelska originaltiteln var vitsig i alla fall.) Men näst sämsta filmen? Verkligen? Den är ju rejält mycket bättre än t.ex. ”På farlig mark” eller ”Starship Troopers”.

     1. Profilbild för Magnus Edlund

      Jag kan inte riktigt förklara varför jag ogillade den så mycket. Jag såg den när den släpptes på VHS (!) ca 2003 och jag bara avskydde den. Har inte sett om filmen sedan dess.

      ”På farlig mark” har jag inte sett och ”Starship troopers” är lite av en guilty pleasure.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *