4 reaktioner till “Drakfilm!

 1. Klassiska eldsprutande drakar är ju bara för balla. Jag älskade ”Drakarnas tid”, eller, tja, älskade är väl lite för starkt för det är ju ingen toppenfilm, men drakarna älskade jag i alla fall. (Filmen hade nog gjort sig bättre som påkostad miniserie.)

  Mina polare tokdissade däremot mig och gick och såg nån krigsfilm i stället.

  Gilla

   1. Ja, så hette den nog. Den med Izabella Scorupco. (Den engelska originaltiteln var vitsig i alla fall.) Men näst sämsta filmen? Verkligen? Den är ju rejält mycket bättre än t.ex. ”På farlig mark” eller ”Starship Troopers”.

    Gilla

   2. Jag kan inte riktigt förklara varför jag ogillade den så mycket. Jag såg den när den släpptes på VHS (!) ca 2003 och jag bara avskydde den. Har inte sett om filmen sedan dess.

    ”På farlig mark” har jag inte sett och ”Starship troopers” är lite av en guilty pleasure.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s