Bokslut över sommaren 2014

I morgon börjar jag jobba igen efter fyra veckors semester. I år hann jag sommarläsa följande:

semesterböcker 2014
Tartt, ”The goldfinch”; Stross, ”Halting state”; Camus, ”Främlingen”; Brooks, ”World War Z”; Bradbury ”The illustrated man”; Rohi, ”Araben”, Stark & Cooke, ”Parker: The Score”; Strömquist, ”Prins Charles känsla”; Dick, ”The man in the high castle”; Butler, ”Parable of the talents”; Niemi, ”Fallvatten”; Moebius & Jodorowsky, ”Inkalen”.

Är ganska nöjd med det.

En del av böckerna har jag pratat om i FAQ-podden avsnitt 56 och 57, men hojta till om ni undrar vad jag tyckte om någon av titlarna så skriver jag en liten recension.

4 reaktioner till “Bokslut över sommaren 2014

  1. Jag gillade den. Rak, lättläst, snabbt tempo och väldigt, väldigt, niemisk. En härlig ”tänk om”-historia. Den fick mig dessutom att – än en gång – inse hur lite jag vet om samisk kultur. Jag hade aldrig hört talats om suohpan tidigare, till exempel.

   Gilla

   1. Ok! Låter som att jag ska läsa den då. Ska bara ta mig igenom Brior Brådfots tegelsten först…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s