Love really hurts without you

Ännu en grej från en gammal anteckningsbok. Datum okänt.

När man drar svärdet ur skidan så börjar det sjunga, och av alla låtar i världen att välja mellan så sjunger det alltid Billy Oceans ”Love really hurts without you”. Ingen vet varför, men det är jävligt obehagligt och därför drar jag nästan aldrig svärdet ur skidan, hur vasst och blankt det än är.

När jag var liten läste jag böckerna om Elric och hans magiska svärd Stormbringer. Det här svärdet är som en outhärdlig RnB-version av Stormbringer; det slukar inte själar utan får mest folk att undra vad fan det är som pågår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s