Ingen kommer att minnas The Unremembered

the-unremembered-by-peter-orullianÄr de någon som har läst Peter Orullians fantasymacka The unremembered? Jag köpte boken när den släpptes 2011, troligen för att den hade hajpats på lite olika sajter som en ny bra high fantasy-roman, och sedan dess har jag gett mig på att läsa den vid tre olika tillfällen.

Varje gång har jag inte kommit längre än 100 sidor innan jag lagt ner projektet.

Så även denna, fjärde, gång. The unremembered är en fest i klyschor, konstiga fantasynamn och beskrivningar av folks kläder ner i minsta detalj. Seriöst, när den mystiska främlingen som suttit dold i ett hörn på värdshuset gav sig till känna, så beskrevs hans klädsel ner på smyckesnivå. Det visade sig sedan att främlingen hette Vendanj.

Har någon människa orkat ta sig igenom hela denna bok? I sådana fall får ni gärna berätta vad ni tyckte i kommentarerna, för nu lämnar jag in den till Stadsmissionen.

En reaktion till “Ingen kommer att minnas The Unremembered

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s