Jakten på den gyllene gnomen

Ni har väl inte missat att rösta på att FAQ-podden ska få en Guldgnom? Jag skulle bli så jäkla glad om ni gjorde det. Ställa mig på händerna-glad. Sjunga en liten skojig sång-glad. Så glad!

Nä, seriöst, om FAQ-podden vinner en Guldgnom så tänker jag fira med att skriva och lägga upp en rollspelsäventyr med titeln ”Jakten på den gyllene gnomen”. Jag vet inte riktigt till vilket system; kom gärna med förslag i kommentarerna.

Anyway … FAQ-podden är en podcast jag har med min kompisar Anders och Ivan. Man kan lyssna på den på till exempel faqpod.se eller på iTunes.

För den som aldrig lyssnat på podden tidigare; här är våra fem mest obskyra avsnitt:

Avsnitt 9: Män som sänder live

Avsnitt 12: VR

Avsnitt 8: Män som ringer till Spanien

Avsnitt 11: Det elfte avsnittet

Avsnitt 7: Män och mytologi

Avsnitt 5: Män som älskar

3 reaktioner till “Jakten på den gyllene gnomen

  1. Röstat. Jag postulerar att vinnaren Magnus skriver Den Gyllene Gnomen till ett av de rollspel som figurerat mest på piruett – dvs EDD, eller en Mutant version (M/M:UA eller kanske nya M:Å0). Cheers!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s