Bästa fantasyn 2013?

Jag läste inte särskilt mycket förra året. Jag höll mig inte ens särskilt ajour med vad för genrelitteratur som släpptes. Så, upplys mig! Vad har jag missat? Vilka sf/f-böcker borde jag beställa omedelbart?

7 reaktioner till “Bästa fantasyn 2013?

   1. Jag gillade den ändå. Kanske inte den mest fantastiska boken i serien, men jag tyckte den var stabil, flöt på bra och sådär. Sen är väl Unconditional Love grejen mellan Locke och Sabetha kanske lite ointressant om man jämför med resten, men men…

    Vad tyckte du?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s