Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Bästa fantasyn 2013?

Jag läste inte särskilt mycket förra året. Jag höll mig inte ens särskilt ajour med vad för genrelitteratur som släpptes. Så, upplys mig! Vad har jag missat? Vilka sf/f-böcker borde jag beställa omedelbart?

  7 svar

  1. Profilbild för Naseer

   Jag vet inte om den stora massan har rätt i att de var bäst, men här är i alla fall fantasy som släppts under 2013: https://www.goodreads.com/choiceawards/best-fantasy-books-2013

   1. Profilbild för Magnus Edlund

    Hm ,”The Golem and the Jinni” har jag hört talats om. Har du läst?

    1. Profilbild för Naseer

     Nope, tyvärr

  2. Profilbild för Johan

   Vet ej om du har missat Sott Lynch’s republic of Thieves? Isf är ju den ett hett tips

   1. Profilbild för Magnus Edlund

    En av de få böcker jag läste i fjol. Vad tyckte du om den?

    1. Profilbild för Johan

     Jag gillade den ändå. Kanske inte den mest fantastiska boken i serien, men jag tyckte den var stabil, flöt på bra och sådär. Sen är väl Unconditional Love grejen mellan Locke och Sabetha kanske lite ointressant om man jämför med resten, men men…

     Vad tyckte du?

     1. Profilbild för Magnus Edlund

      Hm, kanske får ta och skriva ett blogginlägg om den boken.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *