Jag var ung och behövde pengarna

En gång i tiden (2006) var jag en oskyldig vikarie på Aftonbladet. Min vikariekompis Olof höll på att redigera en artikel om impotens och behövde en bild att liva upp sidan med. En så kallad ”genrebild”.

Givetvis ställde jag upp, och innan jag visste ordet av så stod jag på toan med fotograf-Gustav. Sedan dess finns det en bild på mig i Bladets bildarkiv (id 12336563) som med jämna mellanrum trillar in i tidningen.

Här är alla artiklar jag figurerat i – än så länge. (Klicka för större.)

4 reaktioner till “Jag var ung och behövde pengarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s