Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Jag var ung och behövde pengarna

En gång i tiden (2006) var jag en oskyldig vikarie på Aftonbladet. Min vikariekompis Olof höll på att redigera en artikel om impotens och behövde en bild att liva upp sidan med. En så kallad ”genrebild”.

Givetvis ställde jag upp, och innan jag visste ordet av så stod jag på toan med fotograf-Gustav. Sedan dess finns det en bild på mig i Bladets bildarkiv (id 12336563) som med jämna mellanrum trillar in i tidningen.

Här är alla artiklar jag figurerat i – än så länge. (Klicka för större.)

4 svar

 1. Profilbild för Nike

  Herregud vad roligt! xD Den är bedriften står högst upp i ditt cv, erkänn? ^_^

  1. Profilbild för Magnus Edlund

   Oh ja. Sex säljer, etc!

 2. Profilbild för Jimpa

  Haha gillar slutklämmen att ta med bilden i ämnet ”skitiga kalsonger”

 3. Profilbild för Freddie
  Freddie

  Får du royalties varje gång någon använder bilden? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *