Något att lyssna på

headphones

De senaste året har jag börjat lyssna på en massa podcasts. Eftersom ingen av er har undrat vilka, så kommer här en lista på poddar jag lyssnar på just nu:

! = mina allra käraste favoriter.

8 reaktioner till “Något att lyssna på

 1. Kul att du lyssnar på Farfarsparadoxen! ❤

  Egna favoriter: FAQ-podden, Obiter Dictum, Overkligt, Mediaspanarna, Filmtipset Trailertugg och den däringa Piruett-podden är inte så pjåkig den heller. 😉

  Gilla

 2. Kul kul! Vi har många favoritpoddar gemensamt, hetast just nu är Crazy Town för mig. Började lyssna på den för att ni snackade om den i FAQ, och sedan pratade de om att ni hade pratat om dem – den redaktionella loopen som de snackar om i OD? Pod-Sverige känns som en trevlig plats att vara på just nu!

  Gilla

 3. Tack för bra tips!

  Angående dina kommentarer i FAQ-podden om två poddar:

  The Nerdist. De intervjuar ju massor av intressanta personer. Men det är ju såå grabbigt! Och ofta för lite fokus på gästen och för mycket på poddmakaren. Men fläckvis bra.

  HP Lovecraft Literary Podcast. Ge den en chans till! Alla poddar där de kronologiskt går igenom HPL:s verk (de första ca 100) är fortfarande gratis, och är riktigt kul och bitvis insiktsfulla genomgångar. Många av de första sedan de gick över till betalningsmodellen är ganska kassa (Chris dissar allt), men i många av de senaste ca 20 har de kommit igång igen.

  Gilla

 4. Yay, älskar poddtips. Jag har också börjat lyssna på poddar mycket det här året och växlar mellan att vilja lyssna på allt jag kommer över och att gallra hårt för det hinner jag ju inte göra. 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s