Mitt liv som wallraffande nykterist

Trogna läsare vet att jag tog en ”vit period” i våras. Jag skrev en krönika om det här, ifall ni vill läsa om hur jag upplevde det, men jag twittrade också om det under tiden. I realtid, så att säga. Och vem är jag att förvägra allmänheten det äventyr som dessa tweets utgör? Så, varsågoda, i kronologisk ordning: mitt liv som wallraffande nykterist.

5 reaktioner till “Mitt liv som wallraffande nykterist

  1. Alltså Magnus. När man läser man dina inlägg tycks du vara en grovt alkoholiserad man som börjar dagen med att knäcka några bärs för att ens våga dig utanför ytterdörren. Sedan går du litet halvlullig genom dagens mödor för att avsluta kvällen på krogen eller med rödtjut med polarna. Du får det att låta som om två vita månader är det absolut svåraste du varit med om i ditt liv. Är man alkoholist är det absolut en bedrift annars knappt nämnvärt. Jag hoppas att du efter midsommar har kommit i balans med livet och lyckats dra ner på dina otrevliga alkoholkonsumtion.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s