Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

RSS

Hej.

Sedan någon gång i höstas har rss-flödet inte fungerat på denna lilla blogg. Nu har jag efter många om och men fått det att lira igen – tror jag. Ärligt talat vet jag inte vad som var felet, för efter att förgäves använt alla trick som google kunde bjuda på, började allt funka igen när jag helt random bytte tema en kort sekund. Så för allt jag vet kommer rss:en dö igen när som helst.

Piruett-flödet hittar man för övrigt på http://feeds.feedburner.com/piruett.

Håll tummarna.

(EDIT: Alla nya inlägg dyker även upp på min Twitter, så passa på att följa mig där. Twitter är även ett bra sätt att kommunicera med mig i övrigt.)

  7 svar

  1. Profilbild för Rickard
   Rickard

   Jag har då kunnat ta emot rss feeds från dig. Både från Googles variant och nu via Firefox (med det superba tillägget Brief).

   1. Profilbild för Magnus Edlund

    Nice. Vissa rss-läsare är tydligen smarta nog att bortse från det aktuella felet, medan andra inte är det.

  2. Profilbild för Rickard Elimää
   Rickard Elimää

   Jag har då kunnat ta emot rss feed från den här bloggen. Här är den rss-länk som jag använder: http://www.piruett.se/feed/

  3. Profilbild för Magnus Edlund

   Har man använt Google Reader, eller tjänst som baserar sig på Google Reader, så har det funkat ändå. GR är så pass smart att det genomskådat felet i fråga, så det är lite synd att den ska läggas ned.

  4. Profilbild för Montana
   Montana

   Sage för Firefox har fungerat sådär de sista 6 månaderna.
   Men de senaste 2 månaderna har det funkat igen 🙂

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *