Passa på innan det är för sent!

MA0_logotyp_3Dwebb

Fria Ligan har i skrivande stund fått ihop 131 351 kr i sin fundraiser för Mutant: År Noll. Det är helt vansinnigt. 247 pers har donerat i snitt c:a 530 kr, och mitt lilla nördhjärta klappar glatt.

Men än kan saker hända. Det är dryga tre dagar kvar på insamlingen, och om du går och tvekar så tycker jag att du ska lyssna på Ligans purfärska podcast, Signaler från zonen, där de berättar mer om sin vision, sin relation till Mutant och vilka influenser de har. Väldigt intressant – och lovande!

Så passa på att skänka en slant innan fredag. Tänk på att för 350 kr så har du i praktiken förbeställt spelet, och jag har svårt att tro att det kommer att kosta lika lite i butik. Riotminds Drakar och demoner-box kostade upp emot 500 spänn, och av allt att döma så kommer Mutant: År noll att bli en ännu lyxigare låda: specialtärningar, noveller, spelkort och -marker, extra kampanjmaterial med mera.

Så vad har du att förlora?

(Detta är mitt sista fanboy-inlägg om Mutant i alla fall den här veckan, och i framtiden ska jag bara spy hat över Fria Ligan.)

9 reaktioner till “Passa på innan det är för sent!

   1. Datumet funkar! Ska dubbelkolla för att vara helt säker, men räkna med att vi dyker upp. 🙂

    Gilla

   1. Medhåll! Perfekt nu innan År Noll kommer om ett år, du kan avhyvla ett äventyr per månad eller något liknande! Det finns ju andra bloggar som tittar på liknande men de har ju inte Mr. Edlunds röst!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s