Sinkadusboken

Återigen, vem fan ritade den här kartan?
Återigen, vem fan ritade den här kartan?

Häromveckan började jag spåna på ett projekt på Twitter. Jag kallade det Sinkadusboken. Tanken är att jag tar alla mina gamla Sinkadusmåndagar, fräschar upp dem, utökar dem och gör en bok av dem. Förmodligen en e-bok, eller print-on-demand.

En viktig del av boken skulle vara bonusmaterial, till exempel intervjuer med författarna och andra som var inblandade i tidningen. Sahlin, Blixt, Malmberg, Gulliksson, Stålhandske med flera. Vad hände med Ingemar Wiklund, som skrev ”Kanoner”? Kanske kan Lars-Åke Thor ge svar på varför det är vanligare med runda bord än fyrkantiga?

Jag skulle även försöka ta kontakt med några av de roligaste insändarskribenterna och, tja, prata lite med dem. Hur gick det exempelvis med Lars Winnerbäck och hans ”brevklubben the Hunters”?

Med mera.

En utmaning är att på något sätt få in kommentarerna från bloggen, för de är i mina ögon den roligaste delen med Sinkadusmåndagarna.

Projektets status är än så länge… det ovanstående. En idé. Men en idé jag tycker är spännande, och det händer inte ofta!

Vad tror ni?

23 reaktioner till “Sinkadusboken

  1. Jag var lite sen att upptäcka Sinkadusmåndagarna. Men när jag väl upptäckte dem så slukade jag allt i ett nafs! Hoppas verkligen att du fullföljer din idé Magnus. Ett givet köp!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s