Bildspel: Rollspelare in action.

Jag har tyvärr inte tagit så många bilder av mitt rollspelande genom åren. Förutom den här och den här så snackar vi inte ens ett tjog. Det här är i alla fall bilderna jag har i digital form, åren 2007–2010.

 

4 reaktioner till “Bildspel: Rollspelare in action.

  1. Som någon stackares barndom. 20 år av mitt liv och en handfull bilder att minnas till. Många äventyr, smurfar, jättar, troll men mest fina minnen av sociala mellanspel, utspel av blandad karaktär. Genialiskt eller rena dumheter i en galen harmoni. Vad har man att förvänta sig av en katolsk krympling, satansdyrkande barbarpappa, rehabiliterad kickers och annat slödder ;). Dags för en ny runda, nya minnen, nya osannolika bekantskaper?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s