Lev Grossman på svenska i januari

Ett pressmeddelande påminde mig just om att Lev Grossmans The magicians kommer på svenska i januari. Det är en av de bästa böcker jag läst de senaste 3–4 åren, så gör dig själv en tjänst och köp den. På det språk du föredrar så klart.

Min recension av det engelska originalet finns här.

3 reaktioner till “Lev Grossman på svenska i januari

      1. Den kommer jag förmodligen inte att läsa, om inte recensentkåren hyllar den. The Magician King var OK, men inte tillräckligt bra för att jag ska vilja läsa nästa. The Magicians gillade jag däremot skarpt.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s