Vi måste våga prata om hur många gånger jag sett det här klippet de senaste 24 timmarna

Åh, Doctor Who, jag älskar dig så!

9 reaktioner till “Vi måste våga prata om hur många gånger jag sett det här klippet de senaste 24 timmarna

 1. Alltså jag vet inget mer om Doctor Who än att det är en uråldrig institution med många fans. Om man skulle vilja börja utforska, hur gör man lämpligen?

  Gilla

  1. Du börjar med ”rebooten” från 2005, med Christopher Eccleston som den 9:e Doctor Who, Man behöver inte sett ett dugg av de gamla avsnitten (serien hade ju urpremiär 1963).

   Jag började kolla på det viset för någon månad sedan. Ibland känner jag att jag vill veta mer bakgrund (men egentligen inte behöver jag inte någon mer info – det handlar mer om vanlig nördig nyfikenhet)till vissa grejer som dyker upp i serien, och då kollar jag in gamla avsnitt från the olden days.

   Börja alltså med avsnittet som heter ”Rose” från 2005. Specialeffekterna är ganska sådär hela första säsongen, och corny-faktorn är ganska hög avsnitt 1-5 … men sen … SATAN vad det ger utdelning.

   Gilla

   1. Vet du om man kan köpa dem någonstans i samlingsbox eller är det nätets obskyra gränder som gäller? Låter som något för mig eftersom jag alltid gillat sf (mer än fantasy faktiskt), exempelvis Star Trek, Firefliy etc. Köpte Iain M Banks senaste Culture-roman så sent som igår.

    Gilla

   2. Tack Johan, men jag beställde dem faktiskt eftersom så många pratat sig varma för dem. Hoppas att jag delar ert omdöme nu bara.

    Gilla

  2. Själv kan jag inget om Dr Who…

   …mer än att jag vet det finns folk som tittar enbart för scenerna där kameran tittar upp under de korta kjolarna hos doktorns assistent 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s