Vem är du?

Förr var den här bloggen navet i min närvaro online. Det har förändrats. Jag vet inte när, men på sistone har jag insett att Twitter (följ mig!) är min primära plattform på internet. Det är där jag i första hand dryftar mina tankar, bollar idéer och delar intressanta länkar. Piruett.se är fortsat viktig för mig, men dagarna då jag la upp ”dagens länkar” är sedan länge över. Nu ser jag Piruett.se som stället där jag skriver fördjupningar, längre texter som inte gör sig bra i kortare format.

Men det var inte det jag ville prata om, egentligen. Jag undrar snarare var ni håller till. Vad heter ni på twitter, pinterest, springpad, app.net eller vad det nu må vara? Dela med er av er nätnärvaro! Bums! Jag vill ha en hel telefonkatalog av nördar!

13 reaktioner till “Vem är du?

 1. Martin, 41 år. Gammal rollspelare, nu högstadielärare. Dagens skola är idag som ett enda stort lajv. Själv saknar jag Twitter och mina egna bloggförsök knäcks alltid av bloggare som dig. Mitt senaste försök till blogg heter:
  http://denstorakikaren.blogspot.se/
  Men den består i nuläget av ca 7 taffliga inlägg så bespara dig besväret.

  Gilla

 2. Heter Jimmy, typ 37 vintrar har jag snart genomlevt, men den globala uppvärmningen börjar mildra den värsta permafrosten.

  Hänger på Twitter och Instagram som Gestaltarskiten och har en blogg som får klart mindre tid än önskvärt pga en aktiv familj.

  Gillar snabb kommunikation – och Twitter har helt befriat mig från Facebooks föräldrar som har amningsbekymmer eller försöker trumfa varandra med fredagars vinmiddagar.

  Instagram är en schysst grej också – men har ännu inte fastnat för G+

  Gilla

 3. Jag saknar verkligen Piruett och kan att bloggen skulle behöva lite mer aktivitet. Något som kanske inte Twitter helt kan ersätta. Då bloggen var något av en institution beklagar jag utvecklingen djupt. Jag lovar dock att hålla kolla på ditt flöde.

  Gilla

 4. Jag heter Pär och är gammal rollspelare som nyligen har introducerat mina två äldsta barn i hobbyn. Vi spelar Äventyr, vilket de tycker är jättekul.
  På nätet driver jag en blogg om kartritning, mappingworlds.wordpress.com och är hyfsat aktiv på G+.

  Gilla

 5. Tjena! Jag har spelat rollspel i en eller annan form sedan ’84, skrivit eget material sedan början på 90-talet. Nu lanseras snart http://www.fallnagudar.se som jag skrivit på i två år (fröet till spelet är äldre). Idag spelas det bara över forum som passar min livssituation med barn och jobb bättre. På Twitter och diverse fora hittar ni mig som Trollkjeft, på G+ och Facebook som Fallna Gudar och med mitt personnamn. Ser fram emot att nätverka mer digitalt framöver, så adda mig gärna!

  Gilla

 6. Hej! Jag heter Fredrik, 35 år och har spelat rollspel sedan Markslandet runt 1987 om jag inte minns fel och aldrig slutat. Gått genom allt svenskt, mycket amerikanskt minus D&D och jobbar nu på min senaste 4-årskampanj med nya och gamla vänner.

  Då jag bor i Hong Kong med multipla barnpassningsmöjligheter kan jag kombinera jobb och barn med att spela rollspel varje söndag kväll över videoskype med mina vänner (Changeling, the Lost – tack Åsa Roos!)

  Gillar verkligen bloggen Magnus, och undrar om du inte kan lägga till en högerkolumn som visar din tweetfeed? Vi gjorde liknande saker med mitt band.

  Jag finns på facebook men inte de andra tjänsterna och spelar trummor i http://www.shotgun-politics.com (facebook.com/shotgunpolitics) samt http://www.kestrelsandkites.com (facebook.com/kestrelsandkites)

  Stora kramar!

  – F

  Gilla

 7. Twitter är bekvämt för brukaren. Men skitkasst för den som vill ta del av en persons intelligenta och tänkvärda tankar, utan att för dens skull vara det minsta intresserad av det dagliga skvallret.

  Twitter har helt enkelt alldeles för låg signal to noise ratio för att jag skulle få för mig att följa någon.

  När jag surfar in på Twitter är det i 99% av fallen för att en blogg tipsat mig om att något är på G, att det finns något intressant att hitta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s