Edlunds LP, del 2

Min odyssée genom föräldrarnas skivsamling fortsätter!

3 reaktioner till “Edlunds LP, del 2

  1. Jag noterar särskilt ”The Atomic Mr. Basie” med låten ”Fantail”, kanske min favoritlåt när det gäller storbandsjazz. Jäkligt fin pickup av saxofonisten när det är dags för första solot och riktigt fina blåsriff!

    Gilla

  2. Englands 12-Top hits. Jag reagerade redan på den första skivan men då skrev jag inget. Nu när man ser den andra så måste jag kommentera. Det är skumma omslag. Iögonfallande och på något vis originella.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s