Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Edlunds LP, del 2

Min odyssée genom föräldrarnas skivsamling fortsätter!

  3 svar

  1. Profilbild för Anders Bohlin
   Anders Bohlin

   Jag noterar särskilt ”The Atomic Mr. Basie” med låten ”Fantail”, kanske min favoritlåt när det gäller storbandsjazz. Jäkligt fin pickup av saxofonisten när det är dags för första solot och riktigt fina blåsriff!

  2. Profilbild för Lars Krantz
   Lars Krantz

   Englands 12-Top hits. Jag reagerade redan på den första skivan men då skrev jag inget. Nu när man ser den andra så måste jag kommentera. Det är skumma omslag. Iögonfallande och på något vis originella.

  3. Profilbild för Fredrik L
   Fredrik L

   Count Basie och Madonna! Dina foraldrar och jag har samma musiksmak. Mycket mycket skumt….

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *