Apati

Ibland blir jag lite trött på mig själv, på min oförmåga att få tummen ur. Jag har en uppsjö idéer på saker jag skulle vilja göra, eller kanske snarare skriva, men det blir liksom aldrig av. Nu har jag förvisso varit galet förkyld de senaste veckorna och knappt haft energi nog att skrika ”I AM THE LAW” åt förbipasserande barnfamiljer, men ändå.

Jag har bland annat fått lägga mitt korrläsande av jubileumsutgåvan av Drakar och demoner eftersom det visade sig att det kanske var lite väl mycket jobb för att göra gratis om kvällerna.

Jag har även lyckats skriva hela noll tecken på ett planerat äventyr till Fantasy!. Projektnamnet är ”Stridscymbaler”.

Jag har typ fem olika noveller jag vill skriva.

Det får bli ändring. Bättring. Det är ju inte som att mitt liv är så späckat att jag inte har tid. Jag menar, det mest betungande just nu är hur jag ska planera mitt Vita huset- och Fringe-tittande.

Nog om detta. Här kommer en bild på en gullig katt.

8 reaktioner till “Apati

 1. Känner igen mig en del – har en massa rollspel att läsa, en backlog av köpta böcker och e-böcker, en massa roliga (i mina egna ögon) blogginlägg att skriva, en äventyrsrevision, ett utkast till regelsystem etc.

  På semestern är det ungarna som får tid, så det blir inte mer gjort.

  Gilla

 2. Hoppas det löser sig med skrivkrampen.

  En rekommendation när inspirationen tryter är A Whack on the Side of the Head : How you can be more creative av Roger van Oech. Har hjälpt mig vid flera tillfällen. 🙂

  Gilla

 3. Min gamla arbetskamrat brukade säga till mig ”Jaha du Lars. Nu är det så mycket att göra att det blir inget gjort.” Ligger väl nått i det. Jag får ångest bara jag har tre grejer staplade på varann som jag måste ta hand om.

  Gilla

   1. Jag tror helt klart att att-göra-lostor är bra, men det får mig ändå att tänka på en gammal väns ex. Han hade just bestämt sig för att göra listor på saker och ting som han ville förverkliga. Det hela slutade upp med att min vän hittade post-it lappar precis överallt. På kylskåpet, i soffan, under sängen osv. Jag själv har aldrig pysslat med listor på det viset så jag vet inte.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s