12 reaktioner till “Just nu i min inbox

      1. Det funkar som envägskommunikation, men jag minns grupparbetena på universitetet. När 3–4 pers redigerar samma dokument så är track changes en mardröm.

        Gilla

  1. Kommer Drakar och Demoner 8 vara helt digitalt eller kommer det att vara i bokform? Jag har för övrigt spelat Svavelvinter nu. Vi har anammat systemet men har en annan värld. Det var kanske en av mina topp tio speltillfällen någonsin. Dom har verkligen lagt upp det fint  med att man måste spela sin karaktär. 

    Gilla

    1. Sorry för trådkap – men verkligen kul att höra! :)Berätta gärna mer om era erfarenheter, om inte här så på vårt forum: http://frialigan.se/forum/

      Gilla

    2. Tryckt. Men det är bara en begränsad jubileumsutgåva i form av regelbok, Trudvang-bok och Jorges Bestiarium. Kolla Riotminds webbplats för (lite) mer information.

      Gilla

  2. Hur i hecklafjäll kunde du komma över dem? Tänker att du knappast matat riotminds med vindruvor genom åren, Eller har de bestämt sig att lyssna lite på vettig kritik?

    Gilla

    1. Det kan vara för att Magnus (Edlund) är en duktig skribent, beläst, journalist till yrket, ärlig i sina åsikter, en erfaren rollspelare och har vana korrekturläsning sedan tidigare. Så som jag uppfattar honom via bloggen här. Korrektur och åsikter om innehåll är två skilda saker, och det tror jag att RM också inser. OM det nu skulle vara så att de tagit illa upp av det Magnus skrivit tidigare under åren (?).

      Gilla

      1. Jag misstänkte det, tror jag skulle lagt på lite satir där så det inte sågs som en kritik, bara en märklig grej. Jag vill gärna höra hur detta gick till Magnus

        Gilla

      2. Helt odramatiskt. Jag skrev blogginlägget. De mejlade mig och frågade om jag ville korra. Jag sa ”ja”. De mejlade filerna. 

        Världens tråkigaste anekdot.

        Gilla

Lämna en kommentar