Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Just nu i min inbox

C:a 2,4 miljoner tecken (inkl blanksteg) kvällslektyr.

Man ska passa sig för vad man önskar.

  12 svar

  1. Profilbild för Micke

   Förövrigt anser jag att .docx bör förstöras.

   1. Profilbild för Magnus Edlund

    För att inte tala om Words track changes. Hate it sooooo much.

    1. Profilbild för Magnus

     Det kunde du ju sagt : ) så hade vi gjort på ett annat sätt!

     1. Profilbild för Magnus Edlund

      Det funkar som envägskommunikation, men jag minns grupparbetena på universitetet. När 3–4 pers redigerar samma dokument så är track changes en mardröm.

      1. Profilbild för Simon JB
       Simon JB

       Nä, tacka vet jag google docs!

  2. Profilbild för Lars Krantz
   Lars Krantz

   Kommer Drakar och Demoner 8 vara helt digitalt eller kommer det att vara i bokform? Jag har för övrigt spelat Svavelvinter nu. Vi har anammat systemet men har en annan värld. Det var kanske en av mina topp tio speltillfällen någonsin. Dom har verkligen lagt upp det fint  med att man måste spela sin karaktär. 

   1. Profilbild för Tomas

    Sorry för trådkap – men verkligen kul att höra! :)Berätta gärna mer om era erfarenheter, om inte här så på vårt forum: http://frialigan.se/forum/

   2. Profilbild för Mats

    Tryckt. Men det är bara en begränsad jubileumsutgåva i form av regelbok, Trudvang-bok och Jorges Bestiarium. Kolla Riotminds webbplats för (lite) mer information.

  3. Profilbild för DaFlum

   Hur i hecklafjäll kunde du komma över dem? Tänker att du knappast matat riotminds med vindruvor genom åren, Eller har de bestämt sig att lyssna lite på vettig kritik?

   1. Profilbild för Mats

    Det kan vara för att Magnus (Edlund) är en duktig skribent, beläst, journalist till yrket, ärlig i sina åsikter, en erfaren rollspelare och har vana korrekturläsning sedan tidigare. Så som jag uppfattar honom via bloggen här. Korrektur och åsikter om innehåll är två skilda saker, och det tror jag att RM också inser. OM det nu skulle vara så att de tagit illa upp av det Magnus skrivit tidigare under åren (?).

    1. Profilbild för Daflun

     Jag misstänkte det, tror jag skulle lagt på lite satir där så det inte sågs som en kritik, bara en märklig grej. Jag vill gärna höra hur detta gick till Magnus

     1. Profilbild för Magnus Edlund

      Helt odramatiskt. Jag skrev blogginlägget. De mejlade mig och frågade om jag ville korra. Jag sa ”ja”. De mejlade filerna. 

      Världens tråkigaste anekdot.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *