Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Shit happens when you party naked

2011 har så att säga vara ett (ofrivilligt) pausår för mig. Det har blivit paus i rollspelandet, i bloggandet och i läsandet (nja, jag har läst mindre än vanligt i alla fall). Det var till exempel länge sedan jag surfade runt bland svenska rollspelsbloggar, så de senaste dagarna har jag ”läst ikapp”.

Hörrni, vilket jävla guldår det här har varit för nörderibloggeri! Här kommer några av mina favoritinlägg från den senaste tiden, sorterade efter blogg:

Boningen

Gestaltar skiten

Tusen mil bort

5T6

Irrfärder utan slut

Discordia

Sen finns det såklart också en hel del bloggar som jag ännu inte hunnit läsa ikapp: Karkionen i Kandra, Explorator,  Märklighetstroget, Wilper’s blog, Drömsmedjan, Nörden i köketsolvebring.se och några till.

Det är även roligt att se att många av spelskaparna håller låda online, bland andra Fira ligan och Neogames, som båda är riktigt intressanta just nu.

  3 svar

  1. Profilbild för kosta

   Coolt – massa bra tips 🙂

  2. Profilbild för Mattias

   Här hämtade jag mina tips och nu är jag ett tips. God jul i efterskott och gott slut.

   (Den odödliga första stormen kommer äta din varg.)

  3. […] går det undan, jag filade lite på tankar kring det här enkla inlägget och så poppar det här inlägget på Piruett upp. Så jag kände att jag skulle slänga fram ett diagram här mitt i […]

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *