Förbeställ Svavelvinter

Nu går det att förbeställa Fria Ligans nya rollspel ”Svavelvinter”.

Jag och min spelgrupp har hjälpt till att speltesta reglerna, vilket jag dokumenterat här på bloggen:

Ser fram mot detta spel jävligt mycket! Det verkar dessutom helt galet snyggt.

 

13 reaktioner till “Förbeställ Svavelvinter

 1. Tack för tipset. Då var den beställd och klar! Synd att det fanns så få betalningsalternativ tycker jag. Jag tycker egentligen inte om att lägga ut 440 spänn ett halvår i förväg.

  Men vad sugen man blir.

  Magnus

  Gilla

   1. Jag är helt OK med det dock. Ekonomin blir så att vi fans hjälper Fria Ligan att slippa ligga ute med så mycket cash för trycket. Och som vi alla vet så är det här knappast en vinstaffär för dem. Vi hjälps alla åt att få det spel vi alla vill ha, helt enkelt.

    Gilla

   2. Jo precis. Förstår att det kan kännas skumt att lägga ut pengarna, men förbeställningarna är i princip nödvändiga för att vi ska kunna ge ut spelet. Budgeten för rollspelet Svavelvinter är närmare 100 000, i tryck och illustrationer. Förbeställningarna täcker en del av denna summa, resten tar vi ur egna fickor. Och allt eventuellt överskott senare går direkt in i nya projekt.

    Gilla

   3. Svårt att säga exakt, det beror på hur stor del av försäljningen som går direkt från oss och hur stor del som går via återförsäljare. Men gissningsvis cirka 400 ex.
    De pengar vi går in med i företaget räknar vi inte med att få tillbaka. Jag ser det som en investering i en jäkligt kul hobby. Jag tycker att det är mycket roligare att göra rollspel än att spela golf, samla skivor eller nåt annat!

    Gilla

   4. En stor och djärv investering. Branschen bör vara er evigt tacksamma.

    Jag har faktiskt svårt att tro att så många andra varumärken utan Hollywood- eller Tolkien-förankring är starkare i fantasy-Sverige än just Svavelvinter.

    Gilla

   5. Varumärken starkare än Svavelvinter? Nog är Svavelvinter starkt bland nostalgispelare mellan 35-45, men jag betvivlar att de flesta fantasy-intresserade tjugoåringar ens vet vad det är. Det är ju inte ett varumärke som WoW eller Oblivion etc etc.

    Fast det räcker nog med nostalgispelarna, vi är relativt många. Och vi har pengar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s