Måttbeställda bokhyllor

Kan någon tipsa om en pålitlig firma som gör måttbeställda bokhyllor? De får gärna vara billiga också.

10 reaktioner till “Måttbeställda bokhyllor

 1. Jag gjorde själv så här. Köp en solid ekbänkskiva på en bygghandel, be dem skära i ordning den i lagom bredd åt dig. Du får tämligen många skivor utav en enda skiva. Du får då lagom långa och breda skivor för ditt ända mål. Sen är det bara att sätta upp den på väggen med lagom avstånd, alternativt bygga en ram. Glöm inte att olja in eken innnan du sätter upp den. Du får då en ruggigt snygg bokhylla till en väldigt låg kostnad. Då bygghandeln kapar den åt dig kan du dessutom få väldigt exakta och raka skivor. Tror inte du får det billigare per hyllmeter om du köper en Billy och du får absolut inte den friheten.

  Magnus

  Gilla

  1. Trodde ett tag att bloggen var på väg mot fornstora tider med inlägg åtminstone någon gång i veckan… men nu är det en dryg månad sedan det hänt något här 😦 Trist… men jag vet av tidigare inlägg att Magnus inte haft den rätta inspirationen…
   (Jag hoppas dock innerligt på en ljus framtid här på den bästa bloggen på nätet.)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s