Årets nördkulturgärning

Medusa Games har på något sätt fått tillstånd att konvertera gamla Drakar och Demoner-äventyr från 80-talet till DoD Trudvangs regelverk. Hur. Stort. Som. Helst. Än så länge finns ”Skelettbyns hemlighet” och ”Sarkath Hans gravvalv” att ladda ner. Gratis.

LÄNK.

3 reaktioner till “Årets nördkulturgärning

  1. Riotminds må vara innehavare av rättigheterna till varumärket Drakar och Demoner, men om jag har förstått allt rätt så har de inga ekonomiska rättigheter över huvud taget till material utgivet av Äventyrsspel/Target Games. Dessa rättigheter ska i stället, i samband med Targets konkurs, ha återgått till materialets skapare (dvs. författarna och illustratörerna).

    Gilla

  2. Ah! Så kan jag äntligen läsa Sarkath Hans gravvalv som jag aldrig fick spela när det begav sig.

    Vilken västgötaklimax: det är ju bokstavligt talat bara ett gravvalv och ryms på 10 sidor!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s