Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

… and together they fight nazi warlocks

Min mamma flyttade nyligen. I en kartong som ursprungligen kom från min saliga faster Mauds kvarlåtenskaper hittade jag ett litet läderinbundet fotoalbum som såg ur så här:

"Beredskapsminnen"

Det har ursprunligen tillhört min farfar, Gustav Edlund, och innehåller en bunt porträttbilder från hans tid i militären under Andra världskriget. Det första jag tänkte när jag såg alla dessa bilder var ”Shit, de här skulle ju funka perfekt som rollpersonporträtt i Fallen Reich, eller CoC eller något sådant.” Därför lägger jag upp dem här.

Det fanns även en gruppbild. Min farfar är den glasögonprydde mannen uppe till vänster.

Jag har ingen aning vad de har för status upphovsrättsligt, men de verkar vara tagna c:a 43-44 allihop.

Och hörrni, gilla mig på Facebook. 🙂

  5 svar

  1. Profilbild för Grov

   Snyggt! Tänk om fler gjorde samma sak, näst efter att komma på namn till NPCs är ju att komma på hur de ser ut.

   Själv har jag lite sekelskiftes Amerika-foton att dela någongång framöver.

  2. Profilbild för Christian (Fallen Publishing)

   Underbara referenser, de tänker jag ladda ner bli inspirerad av till fler Fallen grejer.

  3. Profilbild för Grov

   Haha, första killen uppe till vänster ser ut att heta ”Gipsy” Ström.
   Hur coolt som helst!

   1. Profilbild för Magnus Edlund

    🙂 Man blir inte coolare än så.

  4. […] har väl inte missat att Fallen Reich-Christian har använt bilderna från min farfars fotoalbum från beredskapstiden som förlaga till ett gäng porträtt på karaktärer till spelet? Kärlek! Orignialbilden […]

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *