Slå ett slag för nördarna!

Ni måste gilla mig på Facebook.

Som många av redan vet så jobbar jag på Aftonbladet. Där har vi börjat använda Facebook Pages, ni vet sånna där sidor som man kan ”gilla”. Mitt mål är nu att få helt sjukt många ”gilla” och sedan strida hård för att göra Aftonbladet nördigare. Ju fler folk som gillar mig, desto lättare kommer det bli att övertala mina chefer att …

… det måste finnas en redaktionell nördblogg (som jag driver).
… fantasy- och science ficiton-litteratur regelbundet ska recenseras.
… Ben Kenobis nya skrik visst är värt en helsida!
… debattartiklar om lajv måste in i tidningen nu!
… ja, ni fattar.

Nörderier! Geekerier!

Kanske rubbar som innehåller ord som SKRÄCKMONSTER. Vem vet? Ingen!

Hjälp mig att göra Sverige nördigare!

Och, om inte annat, så får jag väl börja blogga här igen. 🙂

16 reaktioner till “Slå ett slag för nördarna!

 1. Helt rätt! Det enda du glömde är det boningen.org nyligen skrev – svenska rollspel borde också kunna recenseras (om Wired kan så… ).

  /K

  Gilla

 2. You got my sword. Nej men seriöst börja blogga här igen och tryck in nördigheter i Aftonbladet är en bra ide. Tror du kan förstå att folk gärna vill se att Nöjesdelen på Aftonbladet ses satan, så varför inte klämma in något så sataniskt som rollspel?

  Bra initativ!

  Gilla

 3. Aftonbladet kan ju knappast bli sämre än vad den är idag. Ett skräpigt hopkok av skvaller, reklam och vänstertrams.

  Men visst, får du tidningen att börja lukta rollspel så KANSKE jag kan tänka mig att börja läsa den igen. 🙂

  Om inte annat har du mig som trogen läsare här – så blogga på!

  Gilla

 4. Jag läser, något förbluffad, taggarna på huvudinlägget: aftonbladet, facebook, prostitution . Treenigheten anno 2011? Aftonhoran i ansiktsboken eller vad?

  Gilla

 5. Gick in på Facebook och såg en kommentar att du gillade 90-talets version av de Tre Musketörerna. Gillade den också tills jag faktiskt tog mig tid att läsa boken. Sedan dess har jag förfasat mig över hur man gjorde sig av med Alexandre Dumas fina intrig.

  Tror jag mest förfasade mig över hur man gjorde kardinal Richelieu till en sån förpiskad skurk.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s