Tillfälligt avbrott

Det har varit ganska tyst på bloggen på sistone. Det är lite för mycket som händer i mitt liv just nu för att jag ska ha orken och koncentrationen att skriva något vettigt. Dels så tar mina sjuka föräldrar allt mer tid, eller energi i alla fall. Dels så har jag alldeles nyss blivit singel efter ett sju år långt förhållande. Just nu bor jag hemma i mina föräldrars övergivna lägenhet i Jakobsberg, i väntan på att jag ska köpa något eget (jättesnart, hoppas jag).

När livet stabiliserar sig något så hoppas jag att jag kommer ha mängder av fräna idéer att besudla bloggen med. Tills dess får ni ha tålamod.

/Magnus

25 reaktioner till “Tillfälligt avbrott

 1. Vi har full förståelse Magnus. Ordna upp det som måste ordnas upp så ses vi så småningom (även om just du och jag ses IRL snart). Jag hoppas också att allt löser sig så gott och snart som det går med de givna förutsättningarna.

  Gilla

 2. Ingen förtjänar så mycket jobbigt på en gång. Men snart vänder det och blir bättre, det är jag säker på. Jag tänker på dig och finns här som din vän om du behöver stöd. kram

  Gilla

 3. Man famlar alltid efter trösterika ord i sådana här situationer. Men hur man än vrider och vänder på dem, så räcker orden aldrig till. Eller hur? Hur som helst beklagar jag all den sorg du måste känna nu.

  Gilla

 4. Ja, livet är allt bra trist ibland och någon egentlig tröst vid sådana här tillfällen är omöjligt att ge. Vi väntar på din återkomst.

  Gilla

 5. Var självisk och skriv endast när du känner att det ger dig något. Vi som följer denna bloggen kommer att finnas kvar när du är redo.

  Gilla

 6. Den rollspelsgeneration som flitigast följt Sinkadusmåndagarna har nog kommit upp i den samlade erf då den förstår innebörden av ordet kris. Piruett och därmed du har en plats i mitt hjärta.

  Gilla

 7. usch det är så hemskt när folk är så sjuka och man inte kan göra något åt det. Min mormor gick bort i somras av cancer, och helt plöstligt kändes alla andra vardagsproblem så små och futtiga. Ta vara på det stunder du har kvar med dem! Bloggen finns ju alltid kvar sen.

  Gilla

 8. Du. Jag saknar verkligen bloggen. Ville bara att du ska veta att den betyder något – eller dina tankar som Du sprider genom den.
  Hoppas på återkomst, jag vet att vi alla som följer dig ställer sig stödjande i din svåra tid.
  Ta hand om dig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s