Julklapstips: Svavelvinter

Ni har väl inte missat att Erik Granströms roman Svavelvinter har kommit i pocket? Billig som fan är den också: 60 kr på SF-bokhandeln, 44 kr (!!) på Adlibris och 52 på Bokus.

Jag har inte läst boken sedan den kom 2004, men jag minns den som långt över förväntan och faktiskt riktigt bra. Tror minsann att det är dags för en omläsning.

Det jag undrar mest just nu är dock: vems är citatet på pocketens omslag? ”En utmärkt bok, det bästa jag läst bland de senaste årens svenska fantasy.” Hm …

7 reaktioner till “Julklapstips: Svavelvinter

  1. Det skulle kunna varit jag som skrev den texten. För den är verkligen otroligt bra. Jag har den i hardback men ska köpa ett par av pocketvarianten med. Deliv för att ha i bilen. Delvis för att ge till vänner i Julklapp. Det är verkligen en otroligt bra bok!

    Gilla

  2. Vad awsome att det inte står i boken vem som har sagt det. Skall lätt skiva citat på framsidan av mina tentor att ”detta är den bästa jag läst på länge” eller ”man måste vara en idiot för att inte ge denna utsökta tenta toppbetyg”

    Tyckte mest det var en häftig grej. Kan någon för övrigt förklara för mig vad den stora grejen var med svavelvinter egentligen, känns som att det är alla ni gamla rävars heliga graal. Magnus har skrivit en del som själva sviten men jag förstår fortfarande inte vad själva grejen är och varför det är så himla fantastiskt att de skall göras ett traktorienrollspel.

    Kanske har att göra med att jag inte var med på den ”gamla goda tiden” eller `?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s