18 reaktioner till “Lanseringsdatum ej bestämt

 1. Jag hoppas de fått ordentligt med spons från Apple. För det skulle kännas lite sorgligt om det var tvärt om – att Riotminds betalade för att hävda att ens nya spelledarskärm är en 27″ Mac

  Gilla

   1. Det är gängse bruk verkar det som… man ser macar överallt i reklamen (för att de är snyggast, antagligen), men alltid med borttagen logga.

    Gilla

 2. Konstigt att de inte accepterar kreditkort.

  Håller f.ö. med Olav – imacen är ju nästan mer iögonenfallande än deras hemsida på den annonsen jag sett. Gör de reklam för sig själva, eller för apple?

  Gilla

 3. 20 orsaker att ogilla med Riotminds online initiativ.

  1. Inte nybörjarvänligt.
  2. Använder frapperande liten del av bildskärmen till något viktigt.
  3. Bilderna syns knappt.
  4. Bilder tycks saknas, speciellt på monster.
  5. Bilderna har en ful pergamentbakgrund.
  6. Usel typografi.
  7. Index saknas.
  8. Ingen introduktionssida innan man loggar in.
  9. Svårnavigerat.
  10. Offantlig textmassa att hålla reda på.
  11. Avsaknad av interaktivitet.
  12. Man måste memorera reglerna för att kunna göra en rollperson.
  13. Fula symboler.
  14. Reglerna har blivit ännu mer förvirrande.
  15. Buggigt.
  16. Obrukbara funktioner.
  17. Mystiska gröna trianglar som inte går att trycka på.
  18. Abonnemangsproblem.
  19. Inget introduktionsäventyr.
  20. Det totalt rollspelsdödande helheten.

  Annars var allt bra…

  Gilla

  1. Är du inte lite för hård nu ? kanske prova igen till nästa jul och se om det blivit bättre. Jag skall köpa det i ett år och sen kan vi nog besluta om det var en bra ide eller ej.

   Gilla

   1. Hård eller ej. Ingen som rollspelar kommer att acceptera att spelledaren konstant klickar på datorn för att hitta svårhittad information istället för att koncentrera sig på rollspelandet. Böcker är tysta och betydligt snabbare att slå i än den elefant till produkt som Riotminds har kokat ihop som egentligen består av gammal skåpmat från bättre tider. Jag kan lova att Riotminds kommer att lägga ner sin verksamhet innan 2011 är slut på grund av totalt ointresse.

    Gilla

   2. Förstår inte hur du kan döma ut hela satsningen efter att ha fluktat på tjänsten i en dag…
    Finns väl inget som är mer irriterande att ha en SL som sitter och slår i böcker hela tiden? Fattar inte vad skillnaden är här om man använder dataskärmen att kolla sina SLP eller har dem på ett block vid sidan om?
    Och om de får lägga ned verksamheten – tja då var inte de konservativa rollspelarna mogna för ett svensk rollspel med onlinetjänster och denna satsning lockade inte tillräckligt många nya kunder… om inte tjänsten hade utvecklats hade riotminds ändå gått i graven, men utan buller och bång!
    Ointresse, tja jag vet inte… tycker att den här produkten är den som väckt mest intresse bland insomnade rollspelare i Sverige på länge – sedan om folk kommer gilla den är en annan femma.
    Fast det kanske är mer credd att hylla indierollspel på rollspel.nu och veta att det endast är en själv och ett tiotal i hela världen som spelar just det spelet?

    Gilla

   3. Lurvas: Om du kör en rostig rysk Lada från 70-talet tar det inte många sekunder för dig att uppfatta att du inte sitter i en nyproducerad Porsche från Porschefabriken. All heder åt de som tappert vill använda sig av Riotminds online bygge men vis av erfarenhet så luktar detta fiasko lång väg. Sanna mina ord.

    Gilla

  2. 7. Hmm du var viss så snabb med att dissa att du inte hittade verktyget INDEX OCH TABELLER…

   ”Ingen som rollspelar kommer att acceptera att spelledaren konstant klickar på datorn för att hitta svårhittad information istället för att koncentrera sig på rollspelandet. Böcker är tysta och betydligt snabbare att slå i än den elefant till produkt som Riotminds har kokat ihop”

   Att använda sökfunktionen för att hitta något borde gå snabbare än att bläddra i en bok..

   Gilla

   1. Oj: Verktyget ”index och tabeller” var ur funktion/inte aktivit när jag skrev min lista.

    Sökfunktionen är bara snabbare om man exakt vet vad man letar efter och knappt då. Den är definitivt inte tystare.

    Gilla

 4. Her logger jeg på i forventning om å teste ut Riotminds nye online-tjeneste (da jeg ser på meg selv som fan, og har hylla full av produktene deres). Og så får jeg ikke bestilt abonnement fra Norge.
  En skuffelse rett og slett!

  Gilla

 5. Kanske kan det vara som med så mycket annat som är nytt. Saker och ting tenderar att lida utav ”barnsjukdomar”. Man kunde väl tyvärr nästan förstå redan innan att tjänsten inte skulle vara helt hundra.
  Jag hoppas att allting kan fixa till sig och bli riktigt bra för det tror jag nog att det kan bli, men det verkar ju som att det är mycket att göra än.

  Det skulle vara jäkligt synd om allt gick i graven, men på något vis så skulle det också vara tragiskt passande, att RM slarvar med det tekniska en gång för mycket. Erratan till Trudvang var ju som vi alla minns ganska omfattande och reglerna gick kanske inte runt helt. Precis som de inte heller gjorde i Dod6.

  Gilla

 6. Jag undrar återigen varför så många vill sabla ned ett försök att lyfta fram rollspel, hitta ny marknad och göra det lättare att spela och hålla hobbyn vid liv? Visst det kanske finns bättre hightechlösningar och så vidare som skulle gjorts, men under de senaste åren har jag sett en mängd bra svenska rollspelsprodukter – grymt mycket bättre än äventyrsspels 80-talsgrejer som jag själv använde en hel del (och säkert skulle kunna använda idag med behållning!) – men jag tror inte Noir, Bortom m.fl har slagit några försäljningsrekord… Apropå en tidigare liknelse om Lada och porsche – känns inte porsche och äventyrsspel som två saker som hade sin all time high på 80-talet…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s