Pappa

Den här bilden föreställer min pappa i Benidorm 1975. Jag kan inte riktigt avgöra om han var världen största fjant eller världen ballaste snubbe.

Jeepform?

22 reaktioner till “Pappa

 1. Kan bara instämma. De första vibbarna var definitivt Kellys hjältar. Nu undrar man bara när lille Magnus med sina plastfigurer växer upp till en cool MAN med veteranmustasch som sin farsa. Intrigen tätnar:

  Magnus: ”Är det någon där?”

  Daddy Cool: ”Magnus, jag är din far.”
  Magnus: ”Noooooo…”

  Gilla

 2. Hatten, jeepen och Benidorm i symbios kan inte resultera i annat än att din pappa får omdömet grym. Eller ”groovy” som man sa på sjuttiotalet (för det gjorde man väl?).

  Gilla

 3. Jeep liksom. Ingen stadsjeep utan en sån där som fanns med i alla actionfilmer på 80-talet som utspelade sig i [insert ”konstigt” land som inte är USA]. Hur kan det gå fel då!?

  Gilla

 4. Definitivt cool, hade han varit med i serien M*A*S*H så hade han spelat den coole läkaren som alla män ville vara och alla tjejer ville ha.

  Gilla

 5. Nu är man säkert lite skadad av sin hobby, men i mitt huvud ploppade det upp rollspelsäventyr… :
  ”Ni har väntat länge nog i den gassande solen och börjar ge upp när plötsligt en terrängbil sladdar upp och stannar vid er. Föraren reser sig och blickar ner på er lilla skara med legosoldater. Han har en grym Zündapp-mustasch, beppehatt och solglajor och ser mitt i brinnande krig ut som om han mest semestrar här.
  – ”Tjena” hälsar han och fortsätter efter en stunds inspekterande, ”Ni är här för att ta hand om vårt lilla problem gissar jag?”
  Ni tittar på varandra och inser att det snart är dags för action.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s