23 reaktioner till “En gång geek, alltid geek

   1. Ah, jag förstår!

    Jag hade (väldigt) länge skeletorborgen som ekonomisk måttstock. Den kostade 555kr i en affär minns jag och det fastnade, så efter det översatte jag allt dyrt till antalet skeletorborgar. En moped = 15 skeletorborgar nånting.

    Gilla

   2. Jo, 50-örestuggummin är väl bra som växel om skeletorborgsvalutan blir lite otymplig. Ett playstation 3 skulle t.ex kosta 5 skeletorborgar och 26 50-örestuggummin, 5,26:- Jätteenkelt och smidigt 🙂

    Gilla

 1. Oh, Stratos! Som jag ville ha honom 🙂 Nu blir man nästan sugen på att leta igenom föräldrarnas vind och se om de gamla prylarna ligger kvar.

  Gilla

 2. Snacka om att jag blir avundsjuk. Jag hade råd med summa summarum 3 He-Man gubbar. Min kusin hade en hel massa precis som du på bilden, ooooh vad jag var avundsjuk.

  Gilla

 3. Shit vad He-Man-gubbar du hade! Själv satt man och tröck på nån sunkig moss-man eller så.

  Vad händer förresten med He man när han går från prins till He Man? Allt som händer är att han blir barbröstad? Ballt.

  Gilla

 4. Åh, Castle Greyskull! En sån leksak som man aldrig fick som liten. Var ju på tok för dyrt enligt föräldrarna. Inte undra på att alla 30-plussare slåss om alla gamla leksaker idag på tradera. Samlingen måste ju bli komplett!

  Gilla

 5. Shit den där bilden är ju grymt komponerad. Ser ut att komma från en produktkatalog eller något! Väldigt stämningsfull och nostalgisk på något vis.

  Gilla

 6. 83 kronor kostade de styck om jag inte missminner mig. Hade 10 stycken. Undrar om jag minns vilka de var?

  He-Man, Skeletor, Teela, Man-at-Arms, Hordak, Modolouk, Trap Jaw, Rokkon, Fisto…

  Hmm… är rätt säker på att de var fler. Måste kolla!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s