Dags för en makeover

Jag funderar på att byta utseende på Piruett, men vet inte till vad. Kan ni tipsa om några bra wordpress-teman som skulle passa?

Och i allmänhet, är det några speciella funktioner eller mojänger som ni saknar på bloggen? Eller något som ni tycker är dåligt med hur den ser ut och fungerar nu?

25 reaktioner till “Dags för en makeover

   1. Personligen är jag motståndare till År\månad -systemet. Jag ser redan dina senaste poster genom att scrolla. Arkiv på ämne är mer praktiska, eftersom i a f jag är mer intresserad av just ämnet än av kronologi.

    Gilla

 1. Jag uppskattar verkligen den nuvarande designen på Piruett, som fyller sin funktion, är stilren och lättnavigerad. När du byter design tänk därför på att behålla mycket att strukturen och renheten för den nuvarande.

  Gilla

 2. ja där ja så finns det ett arkiv har aldrig sett den förut. År månad inlägg verkar bra eller kanske sorterat efter område. En alfabetisk lista kan ju också vara bra att ha. Minns att jag förut sökte efter Sinkadusmåndag, men de har man ju redan läst så nu är det lite svårare att hitta.

  Gilla

   1. Problemet är inte att informationen inte finns, problemet är att den finns där inte brukar finnas. Arkiv är jag så van vid att den finns till höger att jag aldrig fattade att jag kunde titta längst ner. Först nu när frågade om designen föll det mig in att kolla. Tror det tog mig två månader innan jag såg länken till Sinkadus-måndag överst.

    Gilla

   1. Det handlar nog mest om att jag haft denna design så pass länge. Ombyte förnöjer etc.

    Fast varje gång tidigare jag har fått sådana ryck har jag upptäckt att de flesta andra wp-teman suger ganska hårt.

    Gilla

  1. Instämmer med Arfert. Tycker det är föredömligt funktionellt. ”If it aint broke – don’t fix it.” (Fast om du vill ändra för att det är kul så kan jag sympatisera ändå)

   Gilla

 3. Jag är nog böjd att hålla med alla. Designen är förledande enkelt för att faktiskt ha med allt det viktigaste. Bara två saker som jag tänka mig kunde förändras:

  1) Lägga arkiv längst ner i högerspalten.
  2) Se till att ”Posta en kommentar” fältet hamnar direkt under den kommentar man vill svara på.

  Men hellre behålla allt som det är än att strula till det.

  Gilla

 4. Jag tycker den nuvarande designen är bra.
  Som tillägg till de sökvägar du redan har (Mest kommenterat etc) kunde det vara bra med ett datumsorterat arkiv (År -> Månad), men annars är jag nöjd med nuvarande utformning.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s