Ännu ett kvartal har passerat

Som fler av er redan har förstått gillar jag att läsa böcker. Genom att titta på listan nedan kan du se vilka böcker jag läst sedan den 29 juni i år. Flera av böckerna har jag skrivit om här på bloggen, men säg till om det är någon bok jag inte omnämnt som du vill att jag recenserar eller har något sorts åsikter om.

23 stycken. Totalt 72 böcker än så länge i år. Uppmärksamma läsare ser en lång paus från 13 augusti till 9 september. Den berodde troligen på blääää.

9 reaktioner till “Ännu ett kvartal har passerat

 1. Jag tycker att jag har haft ett väldigt läsintensivt år hittills i år, med i alla fall tretton normaltjocka romaner samt hela Ensamma Vargen-serien, men… gör du något annat än läser böcker…?

  Gilla

   1. Nja, jag menade de svenska böckerna, och de är blott 12. Jag borde ha bloggat om mina vedermödor, det finns en hel del att förvånas över eller reta sig på även om man skulle bortse från den famösa ”buggen” med striden mot Kaosmästaren i bok 11…

    Gilla

 2. 75 avverkade hittills i år för min del (omfattande sammanlagt 29065 sidor) — fast jag räknar inte seriealbum. Roxanna-albumen river man ju av på en eftermiddag… 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s