Neogames köper upp Drakar & Demoner och Götterdämmerung

Länk till pressmedelande.

Uppenbarligen handlar det om att Neogames köper upp allt tryckt material till Drakar/Götter, inte att de köper rättigheterna eller liknande. Jag är inte tillräckligt företagsekonomiskt sinnad för att kunna analysera detta närmre, inte just nu i alla fall. Uttalanden som följande är det dock svårt att ha några invändningar mot:

Under hösten kommer fler svenska spelföretag att gå med i distributionen, och förlägga sina lager till Gotland, och en massiv marknadsföringskampanj är planerad inför vintersäsongen.

Förhoppningsvis kommer det hela resultera i en betydligt större spridning av de svenska spelen än vad marknaden sett på många år.

Återkommer med fler tankar senare.

16 reaktioner till “Neogames köper upp Drakar & Demoner och Götterdämmerung

   1. Öhmm tja det var just det, eller när jag senast blev blown away av att läsa 100 sidor på datan? Dvs inte så ofta men visar det sig att detta var en smart ide skall jag personligen få äta upp alla de negativa ord jag har sagt om iden.

    Gilla

  1. Jag tycker det låter som en strålande idé. Rollspel borde få plats på landets kommunala bibliotek. Då är steget inte heller långt till medelklassofforna. Kommer man hem med en rollspelsbok man lånat på biblioteket måste det vara en ofarlig produkt. Det är också ett fint sätt att lura medborgare in i hobbyn.

   Men vi återkommer då till den eviga frågan. Om rollspel ska saluföras som bok eller spel.

   Gilla

 1. Hursomhelst tycker jag att det är ett bra intitativ av neogames, nu är jag inte insatt men de vekar onekligen ha en massa energi med tanke på hur mycket böcker de producerar(sen att jag inte gillar böckerna eller regelonanin är en annan femma)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s