Piruett på twitter (@piruett_se)

Edit 2014-11-11: Det enda twitterkonto som gäller numera är @gorillotaur.

Det här med twitter har ju blivit så populärt på sistone. Jag twittrar själv (@magnusedlund) sedan några år tillbaka, men nu tyckte jag det var dags att även ta bloggen ut i twitterversumet.

Därför ska ni följa @piruett_se. Det är inga konstigheter där egentligen – i princip handlar det om ett rss-flöde med uppdateringar från denna blogg. Så om du är en av de där unga hippa personerna som föredrar att få info om nya blogginlägg via twitter så är det alltså @piruett_se du ska följa.

Är du mer intresserad av vad jag käkade till frukost, eller hälsan på mina tår, ja då ska då slänga ett öga på @magnusedlund.

Och kom ihåg: Internet ser dig.

2 reaktioner till “Piruett på twitter (@piruett_se)

 1. Man undrar vad nästa steg blir. Att någon registrerar ett Twitterkonto som i princip bara är ett rss-flöde med uppdateringar av ett annat Twitterkonto som i sin tur bara är ett rss-flöde med uppdateringar av en blogg. Det är säkert redan gjort.

  Gilla

  1. … och sen lägger man upp det twitterflödet på en annan blogg. 🙂

   Nä, jag fixade kontot för att jag vet att det finns folk där ute om föredrar att få dylika uppdateringar via twitter istället för t.ex. Google reader el. dyl.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s