Designfetisch: Svenska rollformulär

Svenska rollformulär genom tiderna, publicerade i slumpad alfabetisk ordning. Endast första sidan av rollformulären visas eftersom …. det råkade bli så.

Saknas: Westerns 2:a utgåva , Noctum version 2, Skymningshem, Eon 1 och 2, Drakar och demoner 6 (2000 års utgåva), Terone … och säkert en massa indiespel och annat som jag glömt.

Har du ett rollformulär som saknas? Mejla till magnus@piruett.se.

120 reaktioner till “Designfetisch: Svenska rollformulär

 1. varför visas bara framsidorna? Tror jag har Eon 1 & 2 karaktärsblad liggandes gömt nånstans=) Ska se om man inte kan trolla fram dem o scanna in shiten och maila dig dem=)

  Gilla

 2. Sedan några dagar tillbaka är din lista inte komplett. Jag talar naturligtvis om det nya rollformuläret till det drakar och demoner: digital. Jag tänkte först skriva om det själv, men så kom jag på att du har en lista för sånt här. Utan att säga för mycket så tror jag att fulmuläret förlåt formuläret skulle kunna skaka om en del i topplistan.

  Formuläret finns på http://online.riotminds.se/rollformular.pdf

  Gilla

 3. Varför är baksidan av Drakar och Demoner Expert inte med? Det villa bli super bra vis de också var med! (Jag är danska, så där är kanske felstavninger i min kommentera)

  Gilla

 4. En polare hävdar att rollformulären till Mutant var lila, vilket jag säger emot att de var. Lila rollformulär förekom, jovisst, men inte i den ursprungliga boxen. Någon som säger emot eller någon som håller med?

  Gilla

   1. Andra boxen — den som är lite tråkigare och utan prismastrålarna och 70-talsfrisyren — och de lösa blocken hade lila rollformulär i alla fall. Fick aldrig något oranget

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s