Anmäld!

Så, nu har jag anmält mig till Stockholms spelkonvent. Skräck och fasa! Det här blir mitt första spelkonvent sedan Äventyrsspel huserade på Solvalla.

Passade även på att boka in mig på några arrangemang: Mouse Guard, Mexican shootout och Another day another dollar.

Vilka ska dit?

23 reaktioner till “Anmäld!

  1. Är det någon som vet om man kan komma dit och kolla utan att delta och vad det isådana fall kostar? Tittade på deras hemsida men fann ingen information.

    Gilla

  2. Jag dyker nog upp. Kanske blir det lite demospel av Förbjuden Zon – Stockholm efter Undergången.
    Nya lokalen verkar schysst förresten. Kan ju inte bli sämre än den förra!

    Gilla

      1. Nja, kanske inga utförliga spelrapporter tyvärr, men en del erfarenheter av faktiskt spel finns i länken ovan och i denna äldre tråd:
        http://forum.jarnringen.se/viewtopic.php?t=23303

        Men, ni som har spelprototypen och har testat den: Skriv en liten spelrapport! Det vore kul och ovärderligt, jag klurar som bäst på om jag ska gå vidare och försöka trycka en ”riktig” utgåva.
        Sorry för OT.

        Gilla

      2. @Magnus: Förhoppningsvis! Jag har inte snackat med arrangörerna ännu och är inte ens helt säker på att jag kan komma. Men om det blir av så är det bara att komma förbi och lira, det får bli rätt spontant. Återkommer med info på Järnringens forum eller wrnu. Eller här!

        Gilla

  3. Andra arrangemang jag kommer försöka spela är Iskallt inferno (Coriolis, dags att testa lira det spelet nu) och Vår man i Barbia (Ereb lockar).

    I allmänhet tror jag att jag tänker försöka spela konstant i tre dagar. Ska bli fantastisk. =)

    Gilla

  4. Lite reklam och viktig info ang Coriolisscenariot.

    Av misstag har det stått att vårt Coriolisscenario på Stockholms Spelkonvent skulle vara drop-in. Det är nu, i sista sekund, ändrat till föranmälan.

    Föranmälans sista dag är idag! Så anmäl er.

    Jag jobbar på att få lite förlängd tid för anmälan för just Coriolisscenariot.

    Länk finns på min blogg eller googla er till SSK! 🙂

    Gilla

  5. Ville bara informera om att det finns lediga sessioner till Iskallt Inferno på SSK. Det går med andra ord bra att komma dit på drop-in nu! Så samla ihop ett gäng och prova om ni klarar Surhas bistra väder.

    Gilla

Lämna en kommentar