3 reaktioner till “Ni har väl sett …

  1. Grejen är ju att de där samtalsgrupperna för Civ-missbrukare bara ligger en hårsmån från verkligheten. Den som inte känner igen sig i dessa _fiktiva_ missbrukares beskrivning av sin situation har aldrig fastnat riktigt för spelet. Senast jag installerade Civ 3 försvann tre dagar utan att jag riktigt visste vad som hade hänt – men sedan kom jag på den utmärkta idén att låna ut spelet till en bekant som bodde 150 mil bort. Senast jag kollade påstod hon att hon hade tappat bort spelet i en flytt. Och lika bra är väl det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s