6 reaktioner till “Oraklets fyra ögon

  1. Ser fram emot en genomgång liknande din Svavelvintersammanfattning (herregud vilket långt ord!). Har knyckt ungefär halva Svavelvinter till min egen kampanj, och tänkte norpa valda delar av Oraklet i framtiden. Svavelvinter blev betydligt lättare att strukturera, efter att ha läst dina synpunkter.

    Gilla

  2. Hej Mathias!
    Råkade se här att du just dragit igång O4Ö. Ett fantastiskt äventyr inte sant. Jag befinner mig i samma sits. De har ännu så länge plockat det vita, gröna och blå ögat, men det röda återstår. Vore kul med lite utbyte av erfarenheter, inte minst inför kristalltjuren.
    Maila gärna, oddkjellberg@gmail.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s