Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Oraklets fyra ögon

I morgon (måndag) kväll börjar vi lira Oraklets fyra ögon. Jävligt laddad.

  1. Profilbild för Henke

   Lycka till!

  2. Profilbild för Mathias Ståhle
   Mathias Ståhle

   Ser fram emot en genomgång liknande din Svavelvintersammanfattning (herregud vilket långt ord!). Har knyckt ungefär halva Svavelvinter till min egen kampanj, och tänkte norpa valda delar av Oraklet i framtiden. Svavelvinter blev betydligt lättare att strukturera, efter att ha läst dina synpunkter.

   1. Profilbild för Magnus Edlund

    Självklart delar jag med mig av mina erfarenheter!

    1. Profilbild för Mathias Ståhle
     Mathias Ståhle

     Hade i och för sig inte väntat mig annat, men tack ändå.

  3. Profilbild för odd kjellberg

   Hej Mathias!
   Råkade se här att du just dragit igång O4Ö. Ett fantastiskt äventyr inte sant. Jag befinner mig i samma sits. De har ännu så länge plockat det vita, gröna och blå ögat, men det röda återstår. Vore kul med lite utbyte av erfarenheter, inte minst inför kristalltjuren.
   Maila gärna, oddkjellberg@gmail.com

  4. […] Den 21 juni började jag och några polare spela Oraklets fyra ögon. I måndags, den 4 oktober, blev vi klara. Under denna period lirade vi på en höft en gång i veckan – fast en eller annan vecka ramlade nog bort på grund av sommar etc. Vi snackar om cirka 15 spelomgångar á 4 timmar. Det tog oss alltså någonstans runt 60 timmar att spela igenom äventyret – ungefär lika lång tid som det tar att klara ett matigare tv-spel. […]

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *